CONSTRUCTII CLADIRI REZIDENTIALE SI NEREZIDENTIALE,
CONSTRUCTII HALE INDUSTRIALE

services-1 Constructii civile si industriale

Activitatea principala a intreprinderii este cea de constructii civile si industriale. De asemenea in vederea indeplinirii obiectului de activitate intreprinderea realizeaza structuri metalice dimensionate in functie de necesitati (asigura eficacitate in desfasurarea activitatii, s-au creat echipe specializate pentru montaj).
Intr-o hala industriala de 1528 mp construita de catre intreprindere din resurse proprii, functioneaza un depozit de comercializare a materialelor de constructii, un atelier de prelucrare structuri metalice

services-2 Hale industriale

In ceea ce priveste activitatea productiva, se realizeaza constructii montaj de hale industriale de catre personalul specializat din cadrul intreprinderii, folosindu-se structurile metalice produse in atelierul propriu de prelucrare.

Pentru activitatea de constructii montaj intreprinderea si-a specializat personal pentru realizarea finisarilor interioare si exterioare.

services-3 Materiale constructii

Incepand cu ianuarie 2008 societatea incepe si activitatea de comercializarea de materiale de constructie, prin punctul de lucru (depozit) din zona Goranu, Calea Bucuresti, nr 56-58, jud Valcea.

Constructii Civile

Hale Industriale

Poduri Rulante

Materiale de Constructii

PARTENERII NOSTRII